ja tiedät

Yhteystiedot

 

Päätoimittaja
Pekka Koivunen
pekka.koivunen(o)palokuntalainen.fi

 

Juttuvinkit
toimitus(o)palokuntalainen.fi

 

Ilmoitukset
ilmoitukset(o)palokuntalainen.fi

   
Pekka 

Pekka Koivunen
040 501 8721
pekka.koivunen(o)palokuntalainen.fi

Päätoimittaja Pekka on patologinen tapaus. Pelastusala on tuttua syntymästä saakka. Sukuvika siis. Ammattipalokuntakaan ei ole outo paikka ja pelastusalan virkatutkintokin löytyy. Markkinointiviestinnän ammattilaisena pitkän uran tehnyt pomarkkulainen keskittyy tänään pääasiassa pelastusalan koukeroihin. Työryhmiä ja toimikuntia riittää. Kosketusta kenttätyöhön hän pitää yllä edelleen aktiivisella osallistumisella paikallisen sopimuspalokunnan hälytystoimintaan. Välillä yksikönjohtajana, välillä konemiehenä, joskus jopa yksykkösen takapenkillä.

Maria 

Maria Salo
0400 504 678
maria.salo(o)palokuntalainen.fi

Maria toimii nykyisin Kustannusosakeyhtiö Sanomapajan toimitusjohtaja ja vastaa yhtiön jokapäiväisestä arjesta ja liiketoiminnan pyörittämisestä. Hän osallistuu myös lehden tekoon , ja sen teossa ei ole enää osa-aluetta, jota Maria ei tuntisi. Ilmoitusmyyntiin Maria on tuonut uutta potkua aseistariisuvalla ja positiivisella asenteellaan. Maria on näyttänyt myös merkkejä siitä, että kynä pysyy kädessä, vaikka harmitteleekin usein sitä, että muilta töiltä ei kirjoitustöille jää aikaa ja taidot ruostuvat.

anna

Anna Broholm

Nainen, joka ajaa seiskavitosella Dodge Dartilla ei voi olla muuta kuin erinomainen taittaja. Vapaa-aikanaan muun muassa musafestareilla viihtyvä Anna piirtää ja valokuvaa. Ulvilalaisessa kartanomiljöössä asuva lahjakas visuaalinen suunnittelija tuottaa niin käyttögrafiikkaa kuin upeita ulkoasuja printtimediaan ja nettiin. Persoonallisten töiden takaa löytyy myös hänen Roosa-kissansa, joka jättää oman tassunjälkensä PieniSuuriIdea-nimellä toimivan studion tuotoksiin. Annalla on ollut vahva panos Palokuntalaisen ulkoasun kehittämisessä – ja seuraava uudistus on jo työn alla.

silvio

Silvio Hjelt

Silvio Hjelt, tuttavallisemmin Pio, on pitkän linjan palokuntalainen Kauniaisista. Ei ole montaa tehtävää, missä hän ei olisi pelastusalan järjestöpuolella ollut. Tunnettu ja värikäs persoona pelastusalalla ja vähän muuallakin. Ikuinen kyseenalaistaja. Toimittaa Palokuntalaisen ruotsinkieliset sivut. Tunnettu uskomattomasta nopeudesta tuottaa tekstiä. Stilisoijan painajainen.

 hannu

Hannu Ollikainen

Kummeli-sarjaan hurahtaneena savolaislähtöisenä sanantaitajana Hannu Ollikainen on vuosia sitten nimittänyt itsensä Palokuntalaisen ohjeistamispäälliköksi. Hyvä niin, koska pitkän lehtimiesuran läpikäynyt ”Paloheinä hoonolla” on Lääkärilehden päätoimittaja ja antaa tarvittaessa Palokuntalaisen toimituskunnalle arvokkaita kirjoitusreseptejä. Mielityönään hän sensuroi päätoimittajan tuotoksia.